Адмирал

Ви ја претставуваме нашата компанија-АДМИРАЛ дооел
Над 15 години фирмата се бави со дизајн, изведба и одржување на фонтани ,градски, анимациони и музички фонтани, пливачки и забавни базени и спа центри.
Нашите клиенти се задоволни со нашето високо ниво на професионализам, стил и квалитет на изработка, брз одговор на сите предизвици, чесноста и уникатниот дизајн. Нашите производи се направени од висококвалитетен росфрај челик, компактни, долготрајни и единствени. Нашиот тим е високо-обучен, ефикасен и професионален и секогаш ги почитува зададените крајни рокови за изведба. Компанијата има свој погон за изработка на млазници и подводни рефлектори. Имаме конструирано и пуштено во експлоатација повеќе од 1000 објекти на јавни површини, општини, трговски центри, државни институции, хотели…
Учествувавме и на Water Expo во Сарагоса,Шпанија
Животот започнува со вода – живејте го

Фонтани

Фонтани првично биле чисто функционални, поврзани со пружини или аквадукти и се користи за да обезбеди вода за пиење и вода за капење и перење на жителите на градови, гратчиња и села. Додека повеќето фонтани крајот на 19 век, управувана од гравитација, и се потребни за извор на вода повисок од фонтаната, како резервоар или аквадукт, да се направи на протокот на вода или авион во воздухот.

повеќе > > >

Базени

Базен, базен бања, река базен, или Езерце базен е структура со цел да држи вода да им овозможи на пливање или други рекреативни активности. Базени може да биде изградена во (базени во земјата) на земјата или изградена над земјата (како самостојна градежништвото или како дел од зграда или други поголеми структура), а исто така е стандардна карактеристика на бродот океанот облоги и бродови. Во земјата базени најчесто се изработени од материјали како што се бетон, природен камен, метал, пластика или од фиберглас, и може да биде на големината и обликот сопствени или вграден стандардизирана големина, од кои најголема е олимписки базен големина .

повеќе > > >

Сауни

или sudatory, е една мала соба или зграда дизајнирана како место да се доживее сува или влажна топлина сесии, или деловна единица со една или повеќе од овие објекти. Пареа и висока топлина направи капачите се препотувам. Сауни може да се подели во две основни вида: конвенционалните сауни кои се загрее воздухот или инфрацрвена сауни тоа топло објекти. Инфрацрвена сауни може да се користи на различни материјали во нивните греење област како што се јаглен, активен јаглен влакна, и други материјали.

повеќе > > >