Концептуална Фонтана Импортане

Импортане Гостивар – модел на ентерирена фонтана со транспарентни ПВЦ ленти со ширина 4 мм. И меѓусебно растојание 4 цм., по кои од 16 м височина се спуштаат дождовни капки. Фонтаната е составена од два главни росфрајни резервоара-дистрибутери во горна зона и два прифатни резервоара со оловни тегови за секоја лента посебно придружена со светлосни ефекти. Оваа фонтана е идеална за трговски центри затоа што е многу тифка и природно го освежува и овлажнува водзухот и ги филтрира ситните честици на прашина.

Концептуална Фонтана Импортане ТЦ Гостивар Македонија 1